Ντίβες_backstage

Ντίβες_backstage

9 Μαρτίου 2019 – 21 Απριλίου 2019

Τρεις ντίβες του Θεάτρου στο καμαρίνι τους μπλέκουν την αλήθεια με το ψέμα, τους ρόλους με τη ζωή και στήνουν ένα παιχνίδι γεμάτο ίντριγκες, εξομολογήσεις, εγωισμούς που τις οδηγούν στην ανακάλυψη του κοινού τους παρελθόντος, αλλά και στην αποκάλυψη του πάθους τους για τον ίδιο άντρα. Μιλούν μέσα από ρόλους που έχουν παίξει ή που θα ήθελαν να έχουν παίξει είτε για να εκφράσουν τα συναισθήματα τους, ή κάνοντας πρόβα, ή παίζοντας κάποιον ρόλο και επιθυμώντας να εγείρουν συγκεκριμένα συναισθήματα στους γύρω τους. Υπάρχει μια διαρκής κίνηση ανάμεσα στην κωμωδία και το δράμα, στην λογική και την παράνοια, τον ρεαλισμό και την ποίηση, στο παρελθόν και στο παρόν.

Ο μαγικός κόσμος των παρασκηνίων, τα μυστικά των καμαρινιών, και όλα αυτά που συμβαίνουν εν’ ώρα παράστασης μακριά από τα βλέμματα των θεατών, ζωντανεύουν επί σκηνής με αμέριστη αγάπη στον λόγο, στα κλασικά κείμενα και στον κόσμο του θεάτρου.

Στο κείμενο υπάρχουν εμβόλιμα τριανταένα αποσπάσματα από την παγκόσμια δραματουργία και λογοτεχνία. Οι Ντίβες μιλούν μέσα από τα κείμενα των: Ουίλιαμ Σαίξπηρ, Χ. Ίψεν, Τ. Ουίλιαμς, Ζ. Ανουίγ, Λόρκα, Έντγουαρντ Άλμπι, Οδυσσέα Ελύτη, Ν. Χριστιανόπουλο, Ρ. Φασμπίτερ, Κ. Ταχτσή, Όσκαρ Ουάλιντ, Αντον Τσέχωφ, Κ. Παλαμά, Αύγουστο Στρίμπερκ, Τόμας Μαν, Ζ. Κοκτώ.

Συντελεστές:
Κείμενο, Σκηνοθεσία: Έφη Γεωργάκη
Εικαστική Επιμέλεια – Σκηνικά: Μαίρη Νταγιαντά
Πρωτότυπη Μουσική & Μουσική Επιμέλεια: Γιάννης Γιάννακας
Φωτογραφία: Gabriel Κoutoulias
Φωτισμός – Ήχος: Μάριος Γιάννακας
Παραγωγή: ΕύΠολις-art

Πρωταγωνιστούν (αλφαβητικά):
Εύα Κεχαγιά, Μαρία Μανωλοπούλου, Μαρία Πλυτά 12€ κανονικό, 8€ με κάρτα ανεργίας

Time : Σάββατο 20:30
Κυριακή 20:30
9 Μαρτίου 2019 – 21 Απριλίου 2019

Διεύθυνση Έγγελη 10 και Ρενέ Πυώ Περιοχή Ν. Κόσμος – Κουκάκι Τηλέφωνο 2155451110

Exit mobile version