Τα τραγούδια του Αλέκου Αφιέρωμα στον Αλέκο Σακελλάριο

Τα τραγούδια του Αλέκου Αφιέρωμα στον Αλέκο Σακελλάριο

28 Οκτωβρίου 2018 – 27 Ιανουαρίου 2019

Μετά την αποθέωση που γνώρισε την περσινή χρονιά η μουσικοθεατρική παράσταση “Χιώτη, Μάμπο!” , οι συντελεστές της, υπόσχονται μια ολοκαίνουρια, ακόμη πιο ξεσηκωτική παράσταση γεμάτη αναμνήσεις, όπου θα ζήσουμε, για άλλη μια φορά, όλη την, αξεπέραστη σε επιτυχία, διαδρομή ενός από τους σπουδαιότερους κειμενογράφους αλλά και στιχουργούς, που γνώρισε ο τόπος μας, από τους σημαντικότερους ανανεωτές της μεταπολεμικής νεοελληνικής κωμωδίας και από τους σημαντικότερους στιχουργούς του ελληνικού τραγουδιού. Του Αλέκου Σακελλάριου.

Η μουσική αυτή παράσταση με τίτλο “Τα τραγούδια του Αλέκου” ακολουθεί τη “στιχουργική πορεία” του Αλέκου Σακελλάριου και ανεβαίνει σε κείμενα και σκηνοθεσία Δημήτρη Αδάμη, ενορχήστρωση Γιώργου Κωνσταντινίδη και με μουσικό σύμβουλο τον Στέλιο Τζανετή. “Λατέρνα, φτώχεια και… Σακελλάριος” θα είναι το σύνθημα της φετινής χρονιάς. Και όλα αυτά φυσικά με διαλόγους διανθισμένους με απίστευτες ατάκες από τις ταινίες που άφησαν εποχή.

Παίζουν και τραγουδούν οι Αλίκη Ζαχαροπούλου, Άννα Μελίτη, Νεφέλη Οικονόμου και Νικόλας Παπακωνσταντίνου, ενώ παίζουν οι μουσικοί Στέλιος Τζανετής στο μπουζούκι, Γιώργος Κωνσταντινίδης στα πλήκτρα και Κωνσταντίνος Ζέρβας στα τύμπανα.

Αναδημοσίευση από δελτίο Τύπου. Είσοδος σε τραπέζι: 15€ με μπύρα ή κρασί

Προπώληση: viva.gr, Cosmote, Γερμανός, ticketmaster.gr. Public, Ticket Services

Times : 20 Ιανουαρίου 2019 Κυριακή 20:30
27 Ιανουαρίου 2019 Κυριακή 20:30

Διεύθυνση Ακαδημίας και Ζωοδόχου Πηγής (είσοδος στον πεζόδρομο Κιάφας 13) Περιοχή Εξάρχεια – Νεάπολη Τηλέφωνο 2114096149, 6987844845

Exit mobile version